Med hjälp av regelbunden hälsokontroll/synundersökning av ögonen kan optikern tidigt upptäcka  förändringar i Dina ögon och ge råd om hur Du bäst tar hand om dom.  Vi hjälper Dig att förebygga sämre syn längre fram i livet och erbjuder Dig samtidigt bästa möjliga synkorrigering nu.

Dina ögon är lika viktiga som resten av kroppen och ett optikerbesök vart annat år borde vara lika självklart som allmänna hälsokontroller eller att gå till tandläkaren med jämna mellanrum. Du har bara två ögon – ta hand om dom!

Du som bär glasögon och har normala synproblem rekommenderas att göra en synundersökning åtminstone en gång vart annat år. Använder Du linser bör Du besöka Din optiker en till två gånger per år, beroende på vilken typ av vilka linser Du har och hur ofta Du använder dom.

Kontakta oss gärna, för att boka en ögonhälsoundersökning, eller om Du vill veta mer om ögonhälsa och vad som är rätt för just Dig och Dina ögon.

Vi samarbetar med Aktys, Aleris, Vårda, Capio Medocular och SUS och skickar vid behov remiss till den vårdgivare Du önskar.

Då vi inte tummar på kvalitén använder vi endast högkvalitativa glas från Hoya och Rodenstock. Givetvis kan vi erbjuda den senaste teknologin inom progressiva glasögon. Vi har egen verkstad där vi slipar dina glas. Om glasen finns i lager, kan du få dina nya glasögon inom 24 timmar.

Vi innehar patientansvarsförsäkring och är kvalitetssäkrade enligt Optikbranschen och Optikförbundets kvalitetsnorm.